Skip to content

(UV-C/O₃) Zsírbontás és szagtalanítás

Innovatív zsír- és szagtalanító készülékeink a gasztronómia számára. Tipikus felhasználási területei azok a helyek, ahol zsírt és olajat melegítenek, és a zsírral terhelt levegő lerakódást okoz az elszívó csatorna rendszerben, illetve szagterhelést jelent a környezetre. A zsírbontó és szagtalanító berendezés beépítése révén, a zsír- és szaganyagok „hideg elégetése” által ezeket a problémákat kiküszöbölhetjük.

UVS 

Készülékünk az elszívócsatornába került megtervezésre, az UV-lámpák közvetlenül érintkeznek a zsírral szennyezett levegővel. Fotolízis és ózonolízis együttes hatása bontja le a zsírt és a nem kívánt szagokat.

UVO-C

Készülékünk az elszívócsatornán kívülre került megtervezésre, így az UV-lámpák nem érintkeznek közvetlenül a zsírral szennyezett levegővel. Ózonolízis bontja le a zsírt és a nem kívánt szagokat. Vízszintes elrendezésű.

UVO-S

Készülékünk az elszívócsatornán kívülre került megtervezésre, így az UV-lámpák nem érintkeznek közvetlenül a zsírral szennyezett levegővel. Ózonolízis bontja le a zsírt és a nem kívánt szagokat. Függőleges elrendezésű.

air-filter kft.

szolgáltatásaink

kapcsolat

hírlevél feliratkozás

Legyen a közösségünk része, olvasson folyamatos innovációinkról, próbálja ki elsőként azokat, és vegyen részt online konzultációinkon – TÉRÍTÉSMENTESEN