Skip to content

Tech News

Tekintsen bele az iparág legfontosabb híreibe és innovációs újdonságaiba!

Az UV lámpáinkat szállító LightTech blogja

Beszállítónk az UV-lámpás megoldások világpiaci vezető beszállítója. A blog bejegyzések fordított időrendben jelennek meg, így a legfrissebb bejegyzés jelenik meg először, a weboldal tetején. Az UV technológiával kapcsolatos alkalmazásaink jó részét prezentálják a híradások.
A blog olvasásához kattintson az olvasás gombra.

UV hírek az IUVA-tól (International Ultraviolet Association)

Az IUVA az UV felhasználás vezető szaktekintélye és világszerte az iparág forrásaként és szószólójaként szolgál az oktatási, ipari, kutatási és közszféra szektorok számára.
A hírek olvasásához kattintson az olvasás gombra.

Mikroorganismusok inaktiválásához szükséges UV dózis

Vannak táblázatok, amelyek megadják mikroorganizmusok elpusztításához szükséges ultraibolya sugárzás energiadózisát. Ezek segítenek nekünk eldönteni a használandó UV dózis nagyságát. Szeretnénk ezúton közzétenni Önök számára az UV-lámpáinkat szállító LightTech UV dózis táblázatát.
A táblázatnak a katalógusból való olvasásához kattintson az olvasás gombra.

Ózon a koronavírus ellen. Hatékony ózonkoncentrációk (ppm) és expozíciós idők a baktériumok, vírusok, penészek és gombák elpusztítására.

A PMC Europe által publikált tudományos cikk utal az ózon, az UV-fény és a vegyszeres fertőtlenítés közötti különbségekre is.
A cikk megtekintéséhez kattintson az olvasás gombra.

UVGI fertőtlenítési technológia / megengedett UVC expoziciós idő EU dolgozók számára

REHVA az Európai Fűtési, Szellőzési és Légkondicionálási Szövetségek föderációja. A REHWA rövid áttekintést ad az UVGI fertőtlenítési technológiáról.  Az EU dolgozói számára megengedett UVC expozíciós idő PET (sec) az ebben a cikkben leírtak szerint számítható.
A cikk olvasásához kattintson az olvasás gombra.

Bonding, Nonbonding és Antibonding ózon az előállítás módjától függően

Három fajta ózon létezik az ipari előállítási módtól függően. A VUV lámpákkal előállított bonding ózon előnyösebb tulajdonságokkal rendelkezik, mint a korona kisülés és ionizáció révén termelt ózon.
A cikk olvasásához kattintson az olvasás gombra.

EN 16282-8:2017 – Berendezések és alkatrészek a nagykonyhai szellőztetésben

Ez az európai szabvány előírja a konyhai aeroszolok kezelésére szolgáló berendezések tervezésére, felépítésére és üzemeltetésére vonatkozó követelményeket, beleértve a műszaki biztonsági, ergonómiai és higiéniai jellemzőket. Ez a vásárlási információ csak a szabvány tartalmának megtekintéséhez segít. A szabványt mindenkinek magának kell megvásárolnia, mert nem szabad azt megosztani másokkal.
A vásárlási információ olvasásához kattintson az olvasás gombra.

Aeroszol-leválasztók, valamint aeroszol- és zsírkezelő rendszerek

A DMT (TÜV NORD GROUP) által közzétett szakmai jelentés a kereskedelmi konyhákban használt aeroszol-leválasztók frakcionált leválasztó képességének vizsgálatára vonatkozik.
A szakmai jelentés megtekintéséhez kattintson az olvasás gombra.

HVAC levegő és felület fertőtlenítés UV-C segítségével

Ez a cikk mérnöki szintű útmutatást ad az UV-C fény használatához a veszélyes mikrobák HVAC-rendszerekben való szaporodásának és a fertőző kórokozók légáramokban való keringésének folyamatos csökkentésére, sőt megelőzésére.
A cikk olvasásához kattintson az olvasás gombra.

UVGI Rating Values (URV)

Az URV rendszer az UVGI légkezelő rendszereket az előállított dózis alapján osztályozza. Bármely UV-légkezelő rendszer besorolható a 25 UV-dózis tartomány egyikébe, amint az a Kowalski UVGI kézikönyv G függelékének táblázatában látható.
A táblázat megtekintéséhez kattintson az olvasás gombra.

UV-C Fertőtlenítési Technológia: alkalmazás és előnyök áttekintése

Az európai világítástechnikai ipar az európai törvényhozókkal együttműködve egészséges szabályozási keretet biztosít, egyszerű, észszerű szabályokkal, hogy elősegítse az UV-C fertőtlenítési technológia alkalmazását a piacon és az emberek számára. A LIGHTINGEUROPE áttekintést ad ezen fertőtlenítési technológia állapotáról.
Az áttekintés megtekintéséhez kattintson az olvasás gombra.

“Kanyonfal hatás”

Hogyan használjuk az UV-C-t a texturált felületek „Kanyonfal hatásának” kiküszöbölésére az egészségügyben?
A cikk elolvasásához kattintson az olvasás gombra.

hu_HUHU