Skip to content

Levegő és légtér fertőtlenítés

Az emberek egészségét védő levegő- és felületfertőtlenítő készülékeink HVAC rendszerben. Válasz napjaink kihívására. A légcsatornákba szerelt UV fertőtlenítő készülékeink „repülés közben” inaktiválják a betegségeket okozó mikroorganizmusokat. Az ölési arány az UV fény intenzitásától, az expozíció idejétől és a lámpa elhelyezéstől függ.

UVF3

UVF

Készülékünk a légcsatornába mint UV csövekkel felszerelt légcsatorna darab kerül beépítésre. Passzív elemként viselkedik, saját ventilátorral nem rendelkezik.

UVR XL2

Légcsatornán kivülről szerelt UV keret a csatlakozó dobozba integrált vezérléssel.

UVB2

UVB

Légcsatornán kivülről szerelt UV stick. Egycsöves és kétcsöves családként került megtervezésre.

UVR BL2

Légcsatornán belül szerelt UV keret a csatlakozó dobozba nem integrált, azaz külső vezérléssel.

UVK3

UVK

A légcsatorna hosszanti irányába a légárammal párhuzamosan szerelt UV csöveket tartalmazó készülék, a mikroorganizmusok és az UV fény hosszabb érintkezési idejének növelése érdekében.

Felület fertőtlenítés (UV-C/PCO)

Innovatív nanotechnológiás készülékeink kiválóan alkalmazhatók fokozottan igénybe vett közösségi terek levegőjének fertőtlenítésére és szagtalanítására. Folyamatosan, vegyszermentesen, germicid hatású UV fény és fotokatalitikus oxidáció (PCO) együttes hatása révén dolgoznak. A PCO az egyik legígéretesebb módszernek tekinthető a baktériumok elpusztítására és a káros illékony szerves vegyületek és szagok semlegesítésére.

NANO2

A védőbevonatban az apró fotokatalizátor részecskék egy speciális polimer alkalmazásával tartósan rögzülnek a felületen, így hosszú időn keresztül és az emberi egészségre, ill. a környezetre ártalmatlan módon tudják kifejteni antimikrobiális hatásukat.

Excimer Lampa2

EXCIMER LÁMPA

A 222 nm-es UV-C fény előállításának egyik legígéretesebb módja egy optikailag szűrt kripton-klorid (KrCl) excimer lámpa. Erős elektromos tér plazmát állít elő az elektródák közötti KrCl excimer molekulák gerjesztése révén. Amikor az excimer molekulák szétválnak, és nanoszekundumokon belül visszatérnek eredeti állapotukba (alapállapotukba), 222 nm-es UV fényt bocsátanak ki.

Feltöltés alatt…

UVO2

A ventilátoros készülékben a környezeti levegő oxigén tartalmából a VUV lámpák nagy mennyiségú ózont állítanak elő. Olyan gáz, amely eljuthat a helyiség minden sarkába, így képes hatékonyan fertőtleníteni és szagtalanítani az egész helyiséget. Igen erős oxidáló képesség, jó behatoló képesség jellemzi.

UV C2

UVC kézi hordozható készülékünk kiváló eszköz bármilyen felület fertőtlenítéséhez. A mikroorganizmusok inaktiválásához a készülék aljától számított meghatározott távolságokra tetszőleges dózis értéket érhetünk el. Csak az expozíciós időt kell helyesen megválasztanunk.

Csírátlanító

A beltéri levegő ózonkezelése ma már igen elterjedt, széles körben alkalmazott légtisztító, fertőtlenítő eljárás. Készülékeink az ózontermelésre VUV fényt használnak, nem pedig koronakisülést. Az UV ózongenerátor, a koronakisüléses generátorral ellentétben, nem termel káros nitrogén mellékterméket és rendkívül jól működik nedves levegőben is.

UVT2

UV fényt, titándioxiddal bevont felületet azaz fotokatalizátort használunk az ipari célra kifejlesztett mennyezetre függeszthető csírátlanító berendezéseinkben.

hu_HUHU