Skip to content

Rólunk

Vállalatunkat 2003-ban alapítottuk azzal a céllal, hogy a korábban megszerzett gyártási tapasztalatainkra építve innovatív orvostechnikai, egészségügyi, légtechnikai és egyéb piacképes ötleteket, fejlesztéseket valósítsunk meg. Az elmúlt hét év fejlesztéseit a levegőtisztítás, levegőkezelés határozta meg. 

Az elsődleges célunk az volt, hogy olyan felhasználóbarát, költséghatékony technológiákat alkalmazva tervezzünk, amelyek a környezetre ártalmatlanok, vegyszerek, hagyományos szűrők és költséges élőmunka ráfordítás nélkül hatékonyan üzemelnek. Berendezéseinkben az UVC ill. VUV nagy energiájú fényt TiO2 nanofotokatalizátorral kombinálva alkalmazzuk. 

A fejlesztések során jelentős mértékben profitálunk a titándioxid nanotechnológia magyar tudományos kutatási eredményeiből. Munkánkban szellemi háttérként jelentős szerepet vállaltak a Szegedi Tudományegyetem kollégái, akikkel közös munka keretében maximalizáltuk a technológia hatásfokát. 

Kreatív csapatunk a munkája során szem előtt tartja korunk energiatakarékos és környezettudatos elvárásait. A magas műszaki tartalom mellett célunk a termékeink esztétikus megjelenítése, a 3D-CAD tervezés során törekszünk egyedi formavilágot teremteni, felhasználóbarát kialakításokat alkalmazni. Az ipari formatervezés területén elismerést értünk el a Red Dot Design versenyen, ahová 70 országból érkeztek nevezések. 

Az általunk gyártott berendezésekben a felhasznált anyagok megfelelnek a legmagasabb követelményeknek, így biztosítjuk a termékek hosszú élettartamát

R-Filter innovatív konyhai légkezelés, zsírbontás és szagtalanítás

Saját fejlesztésű készülékek

Tanúsítványaink

Csapatunk

racz adam e1616070270215

RÁCZ Ádám

Alapító, tulajdonos
R-Filter logo

TŐZSÉR Zsanett

Ügyvezető
toth gabor e1616069728897

TÓTH Gábor

Marketing
IMG 2572 scaled e1620634335410

IMRE Dávid

Villamosmérnök, fejlesztés
foto2 scaled

KOTÁN Tamás

Villamosmérnök, fejlesztés
R-Filter logo

SPIELMANN Zsolt

Szerviz
R-Filter logo

RÁCZ Olivér

Gyártás
R-Filter logo

CSEH Attila

Gyártás
hu_HUHU