Skip to content

Rólunk

Vállalatunkat 2003-ban alapítottunk azzal a céllal, hogy a korábban megszerzett gyártási tapasztalatainkra építve innovatív orvostechnikai, egészségügyi, légtechnikai és egyéb piacképes ötleteket, fejlesztéseket valósítsunk meg. Az elmúlt öt év fejlesztéseit a levegőtisztítás, levegőkezelés határozta meg. 

Az elsődleges célunk az volt, hogy olyan felhasználóbarát, költséghatékony technológiákat alkalmazva tervezzünk, amelyek a környezetre ártalmatlanok, vegyszerek, hagyományos szűrők és költséges élőmunka ráfordítás nélkül hatékonyan üzemelnek. Berendezéseinkben az UVC ill. VUV nagy energiájú fényt TiO2 nanofotokatalizátorral kombinálva alkalmazzuk. 

A fejlesztések során jelentős mértékben profitálunk a titándioxid nanotechnológia magyar tudományos kutatási eredményeiből. Munkánkban szellemi háttérként jelentős szerepet vállaltak a Szegedi Tudományegyetem kollégái, akikkel közös munka keretében maximalizáltuk a technológia hatásfokát. 

Kreatív csapatunk a munkája során szem előtt tartja korunk energiatakarékos és környezettudatos elvárásait. A magas műszaki tartalom mellett célunk a termékeink esztétikus megjelenítése, a 3D-CAD tervezés során törekszünk egyedi formavilágot teremteni, felhasználóbarát kialakításokat alkalmazni. Az ipari formatervezés területén elismerést értünk el a Red Dot Design versenyen, ahová 70 országból érkeztek nevezések. 

Az általunk gyártott berendezésekben a felhasznált anyagok megfelelnek a legmagasabb követelményeknek, így biztosítjuk a termékek hosszú élettartamát.

Saját fejlesztésű készülékek

Tanúsítványaink

Csapatunk

RÁCZ Ádám

Alapító, tulajdonos

TŐZSÉR Zsanett

Ügyvezető

TÓTH Gábor

Marketing

PÁLFI Dezső

Gépészmérnök, technológia

IMRE Dávid

Villamosmérnök, fejlesztés

KOTÁN Tamás

Villamosmérnök, fejlesztés

SPIELMANN Zsolt

Szerviz

RÁCZ Olivér

Gyártás

CSEH Attila

Gyártás