Skip to content

Rólunk

Rólunk

Vállalatunkat 2003-ban alapítottunk azzal a céllal, hogy a korábban megszerzett gyártási tapasztalatainkra építve innovatív orvostechnikai, egészségügyi, légtechnikai és egyéb piacképes ötleteket, fejlesztéseket valósítsunk meg. Az elmúlt öt év fejlesztéseit a levegőtisztítás, levegőkezelés határozta meg. 

Az elsődleges célunk az volt, hogy olyan felhasználóbarát, költséghatékony technológiákat alkalmazva tervezzünk, amelyek a környezetre ártalmatlanok, vegyszerek, hagyományos szűrők és költséges élőmunka ráfordítás nélkül hatékonyan üzemelnek. Berendezéseinkben az UVC ill. VUV nagy energiájú fényt TiO2 nanofotokatalizátorral kombinálva alkalmazzuk. 

A fejlesztések során jelentős mértékben profitálunk a titándioxid nanotechnológia magyar tudományos kutatási eredményeiből. Munkánkban szellemi háttérként jelentős szerepet vállaltak a Szegedi Tudományegyetem kollégái, akikkel közös munka keretében maximalizáltuk a technológia hatásfokát. 

Kreatív csapatunk a munkája során szem előtt tartja korunk energiatakarékos és környezettudatos elvárásait. A magas műszaki tartalom mellett célunk a termékeink esztétikus megjelenítése, a 3D-CAD tervezés során törekszünk egyedi formavilágot teremteni, felhasználóbarát kialakításokat alkalmazni. Az ipari formatervezés területén elismerést értünk el a Red Dot Design versenyen, ahová 70 országból érkeztek nevezések. 

Az általunk gyártott berendezésekben a felhasznált anyagok megfelelnek a legmagasabb követelményeknek, így biztosítjuk a termékek hosszú élettartamát.

Saját fejlesztésű készülékeink

csapatunk

alapító, tulajdonos

ügyvezető

marketing

gépészmérnök, technológia

Villamosmérnök, fejlesztés

villamosmérnök, fejlesztés

szerviz

gyártás

gyártás

air-filter kft.

szolgáltatásaink

kapcsolat

hírlevél feliratkozás

Legyen a közösségünk része, olvasson folyamatos innovációinkról, próbálja ki elsőként azokat, és vegyen részt online konzultációinkon – TÉRÍTÉSMENTESEN