Skip to content

Szagsemlegesítés - és csíramentesítés

Az emberek egészségét védő levegő- és felületfertőtlenítő készülékeink HVAC rendszerben. Válasz napjaink kihívására. A légcsatornákba szerelt UV fertőtlenítő készülékeink „repülés közben” inaktiválják a betegségeket okozó mikroorganizmusokat. Az ölési arány az UV fény intenzitásától, az expozíció idejétől és a lámpa elhelyezéstől függ.

UVE4

UVE

Ventilátoros, UV fény gerjesztésű fotokatalizátoros készülék. Mindenütt bevethető, ahol egészségre ártalmas vírusoktól, baktériumoktól, illetve kellemetlen szagoktól kívánunk megszabadulni.

UVH3

UVH

Ventilátoros, mozgásérzékelővel ellátott UV fény gerjesztésű fotokatalizátoros készülék higiéniai területre fertőtlenítés és szagtalanítás céljára.

UVH E3

Az UVH 50E fotokatalizátoros higiéniai fertőtlenítő és szagtalanító légtisztító készüléket speciálislan a fokozottan terhelt és igénybevett közösségi terek, levegőjének fertőtlenítésére és szagtalanítására fejlesztettük ki.

UVT2

UV fényt, titándioxiddal bevont felületet, azaz fotokatalizátort használunk az ipari célra kifejlesztett mennyezetre függeszthető csírátlanító berendezéseinkben.

UVO2

A ventilátoros készülékben a környezeti levegő oxigén tartalmából a VUV lámpák nagy mennyiségú ózont állítanak elő. Olyan gáz, amely eljuthat a helyiség minden sarkába, így képes hatékonyan fertőtleníteni és szagtalanítani az egész helyiséget. Igen erős oxidáló képesség, jó behatoló képesség jellemzi.

hu_HUHU