Skip to content

NANOACTIVE

A fotokatalizátor részecskék természetes, vagy mesterséges fénnyel gerjesztve olyan reaktív szabadgyököket termelnek, melyek oxidálják a felületre került vírusokat , baktériumokat, gombákat, szerves anyagokat, kellemetlen vagy káros szaganyagokat. Alkalmazható minden fokozottan igénybevett térben lévő felületen. Recepciós pultok, vevőszolgálati helyiségek, várószobák, irodák…

Működési elv

A fotoreaktív tulajdonságú tartós higiéniai védőbevonat nagy előnye, hogy a fotokatalitikus hatást biztosító apró fotokatalizátor részecskék egy speciális polimer alkalmazásával tartósan rögzülnek a felületen, így hosszú időn keresztül és az emberi egészségre, ill. a környezetre ártalmatlan módon tudják kifejteni antimikrobiális hatásukat.
Ennek alapja, hogy a felületen a fotokatalizátor részecskék természetes, vagy mesterséges fénnyel gerjesztve olyan ún. reaktív szabadgyököket termelnek, melyek megfelelően nagy oxidációs potenciállal rendelkeznek ahhoz, hogy oxidálják a felületre került szerves anyagokat, legyenek azok felületi szennyeződések, kellemetlen, vagy káros szaganyagok, ill. különböző mikroorganizmusok (vírusok, baktériumok, gombák).

R-Filter innovatív konyhai légkezelés, zsírbontás és szagtalanítás

A liquid alkalmazásának előnyei:

  • védelmet nyújt vírusok, baktériumok és gombák ellen
  • szaganyagok a felületi szennyező anyagok elbomlanak
  • a fotokatalizátor részecskék fény hatására aktiválódnak (germicid UV fény, napfény, egyéb mesterséges fény)
  • a folyamat csak a felületen zajlik, onnan veszélyes anyag nem kerül a környezetbe
  • az emberi szervezetre káros hatása nincsen, bőrirritációt nem okoz
  • a bevonat tartósan akár 14 napig is aktív marad
hu_HUHU