Tekintsen bele híreinkbe
és innovációs újdonságainkba!
Legújabb blog bejegyzéseink
*távozó levegő: Ha a távozólevegőt zárt területre vagy utcaszintre vezetik, fontos, hogy a távozó levegő kimeneténél mért ózonkoncentráció ne haladja meg a munkahelyi ózonterhelés helyi határértékeit. **legalább 6 m: A...
Az új nagykonyhák tervezésénél kiemelt téma az elszívott levegőben található aeroszol utókezelése, amelyre UV-ózon technológiával innovatív megoldásokat dolgoztunk ki. Kezelésünk utókezelés, hiszen a zsírral szennyezett elszívott levegőnek már van egy...
A gyümölcsök és zöldségek a leszedésüket követően is lélegeznek. Légzéskor nem csak széndioxidot és vizet, hanem etilént (C₂H₄) is termelnek. Az etilén növényi hormon gáz formájában. Célja az, hogy szabályozza...
Az ózon (O₃) a természetben oxigénből (O₂) jön létre, a mi készülékeinkben is ebből keletkezik 185 nm-es UV-fény segítségével. Fotolízis hatására a levegő kétatomos oxigén molekulájából egyatomos (naszcensz) oxigének jönnek...