Skip to content

Innoatív konyhai zsírbontás
és szagtalanítás

Innovatív zsír- és szagtalanító készülékeink a gasztronómia számára. Bővebb információért kattintson az ikonra.

Válasz napjaink kihívására. Az emberek egészségét védő levegő- és felületfertőtlenítő készülékeink. Bővebb információért kattintson az ikonra.

Teljes körű ózonos vagy nanotechnológiás fertőtlenítés a helyszínen intézmények, közületek, vállalkozások számára. Bővebb információért kattintson az ikonra.

Segítünk Önnek!

Az Air-Filter Kft. vállalja minden intézmény, épület, iroda, csarnok, raktár és bármilyen zárt légtér és felület fertőtlenítését, mely után igazolást állítunk ki a fertőtlenítés mértékéről a szolgáltatás előtt és utáni végzett mérések eredményeinek a dokumentálásával.

Saját gyártói kapacitásunknak köszönhetően elegendő készülékkel rendelkezünk, országosan kiterjedt hálózatunk révén pedig bármely települést gyorsan el tudunk érni és el tudjuk végezni a kívánt feladatokat.

A fertőtlenítési folyamat kapcsán a megrendelésen kívül semmi más teendője nincs az ügyfelünknek, minden eszközt, munkaerőt, vegyszert a cégünk biztosit, a teljes folyamatot elejétől a végéig mi koordináljuk.

Az R-Filter lakóssági- és intézmény higiéniai ágazata biztosítja a professzionális megoldást. Fertőtlenítjük a légteret és minden bent lévő felületet egyaránt!

Technológiáink

Ózontechnológiás készülékeink , melyeket a fotolízis és ózonolízis felhasználásával a konyhai elszívó levegőben lévő zsírok és szagok lebontására fejlesztettünk ki, oxidálják a szerves, zsíros és szagot hordozó anyagokat., “hidegen elégetik” azokat. Jelentősen csökken az elszívó légcsatorna rendszer zsíros terhelése és a környezet szagterhelése.

A vírusok, baktériumok, penész, spórák, gombák rohamosan növekedhetnek a szellőztető rendszerekben, fertőzővé téve az Önök beltéri környezetét. A légcsatornába szerelt sokoldalúan kialakított készülékeinkben a kórokozókat germicid hatású UV fénnyel kezelve tesszük ártalmatlanná.

Nanotechnológiás készülékeink kiválóan alkalmazhatók fokozottan igénybe vett közösségi terek levegőjének fertőtlenítésére. Folyamatosan, vegyszermentesen, germicid hatású UV fény és fotokatalitikus oxidáció (PCO) együttes hatása révén dolgoznak.

Ipari létesítményel, élelmiszerüzemek, raktárak részére kínálunk megoldást, nagy légterű csírátlanításra germicid hatású UV fény és fotokatalitikus oxidáció (PCO) együttes hatásával.

Ahová vegyszer nem képes bejutni, ózonos fertőtlenítő készülékünk nyújtja a megoldást. Az ózon gáz minden minden apró szegletébe eljut a kezelés alá vont helyiségnek. Az UV lámpák széles spektumban sugároznak, germicid és ózontermelő hatása is érvényesül.

Egészségünk megóvása érdekében elengedhetetlen az úgynevezett high-touch és egyéb felületetek időszakonkénti fertőtlenítésére. A germicid hatású UV fényt a hordozható készülékünkkel a mikroorganizmusok likvidálása, a minél nagyobb UV dózis bevitele végett, közel visszük a kezelendő felülethez.

Küldetésünk

Olyan felhasználóbarát, költséghatékony technológiákat alkalmazva tervezzünk, amelyek a környezetre ártalmatlanok, vegyszerek, hagyományos szűrők és költséges élőmunka ráfordítás nélkül hatékonyan üzemelnek. Berendezéseinkben az UVC ill. VUV nagy energiájú fényt TiO2 nanofotokatalizátorral kombinálva alkalmazzuk. A fejlesztések során jelentős mértékben profitálunk a titándioxid nanotechnológia magyar tudományos kutatási eredményeiből. A Szegedi Tudományegyetem kollégáival közös munka keretében maximalizáltuk a technológia hatásfokát. Kreatív csapatunk szem előtt tartja korunk energiatakarékos és környezettudatos elvárásait. A magas műszaki tartalom mellett célunk a termékeink esztétikus megjelenítése. Az ipari formatervezés területén elismerést értünk el a Red Dot Design versenyen. Az általunk gyártott berendezésekben a felhasznált anyagok megfelelnek a legmagasabb követelményeknek, így biztosítjuk a termékek hosszú élettartamát.
Videó lejátszása

AZ AIR-FILTER ÉLMÉNY

Szolgáltatásaink

A legújabb eszköz a levegőben terjedő kórokozókkal szemben: Kripton-klór gázkeveréket tartalmazó excimer lámpák.

Vásárolj egy gépet és indítsd el azonnal vállalkozásodat, mögötted az AIR-FILTER Kft. tudásbázisával és támogatásával.