(UV-C/O₃) Zsírbontás és szagtalanítás

UV ZSÍRBONTÓ ÉS SZAGTALANÍTÓ BERENDEZÉSEK

A berendezés tipikus felhasználási területei azok a helyek, ahol zsírt és olajat melegítenek, és a zsírral terhelt levegő lerakódást okoz az elszívó csatorna rendszerben, illetve szagterhelést jelent a környezetre. A zsírbontó és szagtalanító berendezés beépítése révén, a zsír- és szaganyagok „hideg elégetése” által ezeket a problémákat kiküszöbölhetjük.

(UV-C) Levegő fertőtlenítés HVAC rendszerben

UVB KOMPAKT LEVEGŐFERTŐTLENÍTŐ

Új és meglévő rendszerekbe egyaránt telepíthető. Fertőtleníti a levegőt azáltal, hogy elpusztítja a mikroorganizmusokat, amelyek gyorsan növekedhetnek a rendszerekben.
Kiváló léghigiénia és magas fokú fertőtlenítés.

UV SPLIT KLÍMA LÉGFERTŐTLENÍTŐ

(UV-C/PCO) Légtér fertőtlenítés és szagtalanítás

UV PCO LÉGTISZTÍTÓK HIGIÉNIAI TERÜLETEKRE

Higiénikus fertőtlenítő és szagtalanító légtisztító mozgásérzékelővel.
Kifejezetten az erősen használt közterületek levegőjének fertőtlenítésére és szagtalanítására fejlesztettük ki.

UV-FOTOKATALITIKUS FERTŐTLENÍTŐ ÉS SZAGTALANÍTÓ ESZKÖZÖK

Az UVE fotokatalizátoros fertőtlenítő és szagtalanító készüléket fokozottan terhelt és igénybevett közösségi terek fertőtlenítésére és szagtalanítására fejlesztettük ki.

UV FOTOKATALIZÁTOROS BERENDEZÉSEK AZ IPARI LEVEGŐ FERTŐTLENÍTÉSÉRE ÉS SZAGTALANÍTÁSÁRA

A berendezés saját ventilátora keringteti a helyiség csírátlanítandó levegőjét a berendezés belsején keresztül, miközben a germicid lámpák és a fotokatalizátor elpusztítják a levegőben szállított kórokozókat (vírus, baktérium, gombaspóra). 

(UV-C/O₃) Légtér- és felület fertőtlenítés, szagtalanítás

UV FERTŐTLENÍTŐ ÉS SZAGTALANÍTÓ ÓZONIZÁTOR

A beltéri levegő ózonkezelése ma már igen elterjedt, széles körben alkalmazott légtisztító, fertőtlenítő eljárás. Készülékeink az ózontermelésre VUV fényt használnak, nem pedig koronakisülést. Az UV ózongenerátor, a koronakisüléses generátorral ellentétben, nem termel káros nitrogén mellékterméket és rendkívül jól működik nedves levegőben is.

(far UV-C) Légtér- és felület fertőtlenítés

(UV-C) Felület fertőtlenítés

KÉZI FELÜLETFERTŐTLENÍTŐ

High-touch felületek az olyan felületek, amelyeket különböző felhasználók a nap folyamán többször érintenek. Ezen felületek rendszeres UV-C fénnyel történő fertőtlenítése megakadályozza a káros mikroorganizmusok érintés útján való elterjesztését.

(TiO2 liquid) Felület fertőtlenítés

FELÜLETFERTŐTLENÍTŐ POLIMER

A nemzetközi szabadalom alapján, a vezető hazai egyetemi kutatóintézet közreműködésével kifejlesztett NANOACTIVE QUANTUM® a nanotechnológiás felületvédelem új generációját hozza el hosszan tartó felületfertőtlenítő hatásának és TiO2 tartalmának köszönhetően.

air-filter kft.

szolgáltatásaink

kapcsolat

hírlevél feliratkozás

Legyen a közösségünk része, olvasson folyamatos innovációinkról, próbálja ki elsőként azokat, és vegyen részt online konzultációinkon – TÉRÍTÉSMENTESEN