(UV-C/O₃) Grease and odor control

UV ZSÍRBONTÓ ÉS SZAGTALANÍTÓ BERENDEZÉSEK

A berendezés tipikus felhasználási területei azok a helyek, ahol zsírt és olajat melegítenek, és a zsírral terhelt levegő lerakódást okoz az elszívó csatorna rendszerben, illetve szagterhelést jelent a környezetre. A zsírbontó és szagtalanító berendezés beépítése révén, a zsír- és szaganyagok „hideg elégetése” által ezeket a problémákat kiküszöbölhetjük.

(UV-C) Air disinfection in HVAC system

UVB KOMPAKT LEVEGŐFERTŐTLENÍTŐ

Új és meglévő rendszerekbe egyaránt telepíthető. Fertőtleníti a levegőt azáltal, hogy elpusztítja a mikroorganizmusokat, amelyek gyorsan növekedhetnek a rendszerekben.
Kiváló léghigiénia és magas fokú fertőtlenítés.

UV SPLIT KLÍMA LÉGFERTŐTLENÍTŐ

(UV-C/PCO) Indoor air disinfection and odor control

UV PCO LÉGTISZTÍTÓK HIGIÉNIAI TERÜLETEKRE

Higiénikus fertőtlenítő és szagtalanító légtisztító mozgásérzékelővel.
Kifejezetten az erősen használt közterületek levegőjének fertőtlenítésére és szagtalanítására fejlesztettük ki.

UV-FOTOKATALITIKUS FERTŐTLENÍTŐ ÉS SZAGTALANÍTÓ ESZKÖZÖK

The device was developed for the disinfection and deodorization of heavily used public areas.

UV FOTOKATALIZÁTOROS BERENDEZÉSEK AZ IPARI LEVEGŐ FERTŐTLENÍTÉSÉRE ÉS SZAGTALANÍTÁSÁRA

A berendezés saját ventilátora keringteti a helyiség csírátlanítandó levegőjét a berendezés belsején keresztül, miközben a germicid lámpák és a fotokatalizátor elpusztítják a levegőben szállított kórokozókat (vírus, baktérium, gombaspóra). 

(UV-C/O₃) Indoor air and surface disinfection, odor control

UV FERTŐTLENÍTŐ ÉS SZAGTALANÍTÓ ÓZONIZÁTOR

A beltéri levegő ózonkezelése ma már igen elterjedt, széles körben alkalmazott légtisztító, fertőtlenítő eljárás. Készülékeink az ózontermelésre VUV fényt használnak, nem pedig koronakisülést. Az UV ózongenerátor, a koronakisüléses generátorral ellentétben, nem termel káros nitrogén mellékterméket és rendkívül jól működik nedves levegőben is.

(far UV-C) Air and surface disinfection

(UV-C) Surface disinfection

KÉZI FELÜLETFERTŐTLENÍTŐ

High-touch surfaces are surfaces that are touched multiple times by different users during the day. Regular disinfection of these surfaces with UV-C light prevents the spread of harmful microorganisms by contact.

(TiO2 liquid) Felület fertőtlenítés

FELÜLETFERTŐTLENÍTŐ POLIMER

A nemzetközi szabadalom alapján, a vezető hazai egyetemi kutatóintézet közreműködésével kifejlesztett NANOACTIVE QUANTUM® a nanotechnológiás felületvédelem új generációját hozza el hosszan tartó felületfertőtlenítő hatásának és TiO2 tartalmának köszönhetően.

AIR-FILTER LTD.

SERVICES

CONTACT

SIGN UP FOR NEWSLETTER

Be part of our community, read about our ongoing innovations, try them first and take part in our online consultations - FREE OF CHARGE